Budapest Avantgarde

Everybody Loves The Sunshine! - Street Art Szombat a B8-Ban

2016. április 19. - Budapest Avantgarde

Egy szombat délután az utcai művészet jegyében. Gyere és légy szemtanúja, ahogy kidekorálásra kerül néhány, még szabadon lévő felület, közben guríts le egy korsóval a Bigfoot Serfőzde kínálatából. Lazulj egy sörrel a kezedben miközben vinlyről szólnak a legfrissebb ropogós beatek. Flesselj rá a tematikus filmekre, amihez az utca adja a hátteret. Dobd fel a napszemcsit, mert itt a nyár. Everybody Loves The Sunshine!

Matrica és rajz: Brah, Olay, Pubber, Tripsi, Void
Élő dj szett: Audiolife
+ filmvetítés
+ ha van saját tervezésű matricád, hozd el és ragaszd fel te is

Időpont: 2016. április 23. szombat 15:00 - 23:00h
Helyszín: B8 Kézműves Sör és Pálinkabár - 1111 Budapest, Bercsényi utca 8.
Facebook event
Ingyenes!

everybody-loves-the-sunshine-160423.png

Inspiral Matrica napok a Karton Galériában

"Az utcákat járva a mai ember rengeteg információval szembesül direkt és indirekt módon. Reklámok, fényújságok, hirdetések mindenhol. Unottan belefeledkezve sétálunk közöttük, szinte már szelektíven kiszorítva őket. Üzenet, tartalom és inspiráció nélkül felhelyezett fogyasztói buzdítások mellett nem is csoda, ha az ember szinte kizár mindent. Telefonokba süllyedve zombiként bolyongunk környezetünkben.

Az Inspiral Matrica napok célja inspirálni az embereket egy olyan szubkultúra segítségével, amit sokan észre sem vesznek: ez nem más, mint a matrica és plakátkészítés. Ha kibújunk a telefonunkból és jobban szétnézünk, az utcán észrevehetjük, hogy számos kis meglepetés, ajándék, üzenet vesz körül minket, egyszer-kétszer akár filozófiai házi feladatot is adva az utcán töltött üres pillanatokra.

Ha szeretnél betekintést kapni a matricázás zárt világába és képbe kerülni az újhullámú falragaszok elhelyezésével, módjával és szociális hálójával, akkor mindenféleképp látogass el az Inspiral Matrica napokra a Karton Galériába."

Megnyitó: 2016. április 12. 19:00h
Helyszín: Karton Galéria - 1054 Budapest, Alkotás utca 18.
Facebook event

A kiállítás megtekinthető: 2016. április 13 - 15.

inspiral-matrica-kiallitas-160412.jpg

Oliver Arthur "Animus" című kiállítása a Budapest Pontban

"Oliver Arthur a street art világából érkező képzőművész, akinek a popkult által inspirált szimbólumai, például a kilógó agyú majom, jól ismertek a közönség által, már-már brandként szolgálnak. Alkotó tekintete a szitanyomatok és printek után ezúttal a festészet felé fordul, de a technika változása mellett az állatok motívumai ismét visszatérnek."

Helyszín: Budapest Pont - 1053 Budapest, Királyi Pál utca 18.
Megnyitó: 2016. április 5. 18:00h
Facebook event

A kiállítás megtekinthető 2016. április 19-ig hétköznap 10-17 óráig, szombaton 10-14 óráig, valamint a Budapest Pontos események előtt, alatt és után.

birds.jpg

süti beállítások módosítása