Budapest Avantgarde

ASAN x Roots & Future - DJ Madd

// Cadik / Zomblaze / Zosha / Leap

2016. január 12. - Budapest Avantgarde

A december 30-i Ivy Lab buli után újabb rendhagyó esttel jelentkezik az ASAN kiadó az Instantban, hétvégi időpont helyett január 19-én, kedden. A vendég ezúttal egy hazai büszkeségünk, a Bristol és Japán után most Brooklyn-ban élő DJ Madd, akinek rövid európai turnéja során ez lesz az egyetlen budapesti fellépése!

Péter zenéit átjárja a dub, reggae, oldschool hip-hop és jungle, gyakorlatilag bármilyen műfajban képes érvényesíteni ezen hatásokból építkező hangzását, legyen szó dubstep-ről, slow/fast-ról vagy juke-ból merítő 160-as tempójú zenéről. Sokoldalúságát és tehetségét olyanok díjazzák, mint például a futurisztikus bítek nagy mestere, OM Unit, aki tavaly ősszel szerződtette le Madd-et kiadójához, a Cosmic Bridge-hez.

Helyszín: Instant - 1065 Budapest, Nagymező utca 38.
Dátum: 2016. január 19. 22:00h
Ingyenes
Facebook event

asan-djmadd-160119.jpg

Forrás: https://www.facebook.com/events/166224970405939/ (szöveg)

A bejegyzés trackback címe:

https://bpavantgarde.blog.hu/api/trackback/id/tr188263186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása