Budapest Avantgarde

Fat Heat és Angel "Mutate" falfestménye a Filán

2017. május 18. - Budapest Avantgarde

Fat Heat és Angel közös freestyle festése a Filatorigát legálfalnál, amelyről egy rövid time-lapse is készült.

Tovább

Nemes Anita a.k.a. Nemessis

Válogatást láthattok Nemessis, azaz Nemes Anita grafikus és illusztrátor munkáiból, aki felkeresésemre volt olyan lelkes és saját maga fogalmazott meg egy rövid bemutatkozó leírást, melyben pályájának alakulásáról, első Budapest ihlette grafikáinak születéséről és a legaktuálisabb projektekről mesél.

nemessis-fessbp-02.png

"Pályám elején évekig tervezőgrafikával és tipográfiával foglalkoztam, a MOME Tipo tanfolyamán végeztem. A rajz mindig ott volt valahol a háttérben, de évekig hallgatott, csak akkor vettem elő a ceruzám, amikor feltétlen szükséges volt. Pár éve úgy jött vissza a rajzolhatnék, mint a villámcsapás, így a megrendeléseim mellett ekkor kezdtem el dolgozni a saját grafikáimon is, amihez a körülöttünk felépült város sokféle építészeti stílusa vezetett.

Tovább

Typo Bar nyitóbuli és Nikon One kiállításmegnyitó

Bár, kávézó és művészeti galéria. Hosszas építkezés és egy próbaüzem után végre hivatalosan is megnyitja kapuit a Typo Bar, mely új és üde színfolt a romokban heverő Blaha Lujza téren, a szebb napokat is megélt Corvin Áruház tövében. A megnyitó eseményen DJ Slow és Mr. MSTRS gondoskodik a talpalávalóról, a welcome drinkek hörpölése közben pedig Nikon One graffiti művész és illusztrátor grafikáit csodálhatjuk meg személyesen, testközelből.

Helyszín: Typo Bar - 1085 Budapest, Stáhly utca 14.
Megnyitó: 2017. május 11. 18:00h
Facebook event

170511-nikonone-typobar.jpg

süti beállítások módosítása