Budapest Avantgarde

Inspiral Matrica napok a Karton Galériában

2016. április 09. - Budapest Avantgarde

"Az utcákat járva a mai ember rengeteg információval szembesül direkt és indirekt módon. Reklámok, fényújságok, hirdetések mindenhol. Unottan belefeledkezve sétálunk közöttük, szinte már szelektíven kiszorítva őket. Üzenet, tartalom és inspiráció nélkül felhelyezett fogyasztói buzdítások mellett nem is csoda, ha az ember szinte kizár mindent. Telefonokba süllyedve zombiként bolyongunk környezetünkben.

Az Inspiral Matrica napok célja inspirálni az embereket egy olyan szubkultúra segítségével, amit sokan észre sem vesznek: ez nem más, mint a matrica és plakátkészítés. Ha kibújunk a telefonunkból és jobban szétnézünk, az utcán észrevehetjük, hogy számos kis meglepetés, ajándék, üzenet vesz körül minket, egyszer-kétszer akár filozófiai házi feladatot is adva az utcán töltött üres pillanatokra.

Ha szeretnél betekintést kapni a matricázás zárt világába és képbe kerülni az újhullámú falragaszok elhelyezésével, módjával és szociális hálójával, akkor mindenféleképp látogass el az Inspiral Matrica napokra a Karton Galériába."

Megnyitó: 2016. április 12. 19:00h
Helyszín: Karton Galéria - 1054 Budapest, Alkotás utca 18.
Facebook event

A kiállítás megtekinthető: 2016. április 13 - 15.

inspiral-matrica-kiallitas-160412.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://bpavantgarde.blog.hu/api/trackback/id/tr178558890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása