Budapest Avantgarde

The MNU Story - Németh Zoltán pop up kiállítása az A.P.A. Művészeti Központban

2018. június 05. - Budapest Avantgarde

Németh Zoltán / MNU, Salgótarján szürke és romos utcáiról indult 1996-ban, mint másodgenerációs graffiti művész. A kezdeti évek láthatóan - egészen máig - végig kísérték munkásságát. Az alkalmazott grafika világába 2001-ben csöppent bele, amikor Budapestre költözött. Illusztrációk, rendezvények, arculatok tervezésével kezdett foglalkozni, ami határozott lökést adott, hogy átléphesse a graffiti korlátait és egy igazán sokoldalú képzőművész is válhasson belőle, anélkül, hogy a gyökereit hátra hagyná.

Jellegzetes stílusának fejlődésével egyidejűleg, munkái egyre nagyobb elismerést nyertek mind művész, mind üzleti körökben. Ha egy szóval kellene jellemezni munkásságát, azt mondanánk: kiegyensúlyozottság. Ha kettővel: tökéletes kiegyensúlyozottság. MNU mindig megtalálja a módját, hogyan lehet az ügyfél/projekt igényeit tökéletes egyensúlyba hozni a saját, kreatív önkifejezési igényével. Állítása szerint ennek oka, hogy minden inspiráció. "Legyen szó egy zenei fesztivál plakátjáról, képzőművészeti projektről vagy szabadkézi rajzról, mindenhol a kihívást látom. Nyitott vagyok, különböző anyagokkal és technikákkal kísérletezem, hogy mindig valami új FLOW-t hozzak a házba!" (forrás: facebook.com)

Helyszín: APA / Ateliers Pro Arts - 1085 Budapest, Horánszky utca. 5. 
Megnyitó: 2018. június 7. 16:00 óra
Megtekinthető: 2018. június 7 - 10.
Nyitvatartás: csütörtök - péntek 16:00 - 22:00, szombat 13:00 - 22:00
Facebook event

180607_the_mnu_story.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://bpavantgarde.blog.hu/api/trackback/id/tr1014025336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása