Budapest Avantgarde

Tripsánszki Dávid "Portrék Szabadon" című kiállítása a Mazel Tovban

2017. február 16. - Budapest Avantgarde

"A Tripo portrék szabadon nem csak egy kiállítás. Betekintés egy kortárs festő mindennapjaiba. Bejárás egy elkülönített álomvilágba. Egy kérdésfelvetés, hogy hol tart és hol van helye a művészetnek, vagy akár egy festőnek. Csak az alkotás, vagy maga a festő eszmei szerepvállalása is részét képezi-e az elkészült műveknek? Ezeket a folyamatokat szeretném tesztelni azzal a módszerrel, hogy a kiállítás ideje alatt maga a Mazel Tov lesz a műtermem. Beköltözöm, és ott fogok alkotni. Szeretném kitárni a kapukat, ember közelebbivé tenni a képeket és magát az alkotót, jó magamat. A kiállítást menetét kronológiailag megfordítottam. Kész összképet szinte csak a kiállítás utolsó napjaiban lehet majd látni, az ott készült munkákkal és egy záróeseménnyel összekötve." (Tripo) - További részletek a Facebook eventben olvashatók.

Helyszín: Mazel Tov - 1073 Budapest, Akácfa utca 47.
Megnyitó: 2017. február 21. 19:00h
Facebook event

tripo-portrekszabadon-170221.jpg

A rendezvény ideje alatt minden kedden alkotói estek kerülnek megrendezésre, ahol helyet kapnak a Tripo által preferált dj-k, zenészek, akikkel közösen fog hozzátenni a Mazel Tov atmoszférájához.

A bejegyzés trackback címe:

https://bpavantgarde.blog.hu/api/trackback/id/tr4412265538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása